Articole

Ora de poveste – #învățaredeacasăpentrutoți

Situația creată de închiderea școlii și de distanțarea socială impusă de pandemia COVID-19 ne-a surprins, în proiectul Incluziunea înseamnă învățare pentru toți, în miezul activității numite „Să citim împreună cu copiii noștri”.

Cluburile IMPACT promovează incluziunea socială

Titlul proiectului reflectă convingerea noastră despre semnificația esențială a incluziunii. Un mod în care proiectul contribuie la creșterea incluziunii este prin intermediul activităților cluburilor IMPACT din școlile partenere.

Despre tabăra de leadership și cetățenie activă

Timp de 6 zile, elevii au experimentat activități de educație prin aventură, activități provocatoare dar și distractive, cum ar fi: orientare turistică în natură, curs de frânghii la joasă înălțime, mersul pe cablu, cățărare pe stâncă, săritura de pe platforme, mersul pe frânghii la mare înălțime, ateliere de arts&crafts, jocuri colaborative și interactive, foc de tabără.

Cititul împreună schimbă vieți

Cititul împreună schimbă vieți! Nu o spunem doar noi, ci și studiile de specialitate, care ne arată că cititul pentru întreaga familie produce rezultate în familiile dezavantajate, atât pentru copii, cât și pentru părinții lor.

Sediul Central Lupeni

Bv. Păcii, bl. 5, ap. 9 | și în Cluj-Napoca

comunicare@noi-orizonturi.ro

0254 564 471